NORVÉGALAP | NORMÁL VERZIÓ

Információs nap a kétoldalú kapcsolatok Nemzeti Alapjának Pályázati felhívásairól - 2017. 05. 16.

Információs nap a kétoldalú kapcsolatok Nemzeti Alapjának Pályázati felhívásairól - 2017. 05. 16.

A Miniszterelnökség, mint az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok 2009-2014 időszakának keretében a Kétoldalú Kapcsolatok Nemzeti Alapjáért (KKNA) felelős Nemzeti Kapcsolattartó információs napot szervez az Alapból finanszírozandó alábbi két pályázati felhívással kapcsolatban.

• Felhívás a „Nemek közti esélyegyenlőség” című bilaterális kapcsolatok erősítését támogató pályázatra

• Felhívás a „Klímaváltozás elleni küzdelem” című bilaterális kapcsolatok erősítését támogató pályázatra

Időpont: 2017.05.16. 10.00
Helyszín: 1077 Budapest, Wesselényi utca 20-22. 1/A tárgyaló

A rendezvény célja, hogy segítséget nyújtson a felhívásokra pályázatot benyújtani kívánó szervezeteknek és személyeknek a tájékozódáshoz és a sikeres pályázáshoz.

Az információs napon bemutatásra kerülnek a felhívások

• céljai, szakmai tartalma és elvárásai
• a pénzügyi feltételek és a költségvetés
• illetve egyéb hasznos információk a pályázatok benyújtásával kapcsolatban.

Az online kitöltött jelentkezési lapot kérdéseikkel együtt 2017. május 12. (péntek) 14:00 óráig várjuk. A jelentkezéseket csak az internetes űrlap felületén keresztül tudjuk fogadni.

A rendezvényen való részvétellel kapcsolatos kérdéseiket kérjük, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen szíveskedjenek egyeztetni munkatársainkkal.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, illetve jelentkezéseket csak a terem befogadóképességéig tudjuk fogadni. Szíves megértésüket köszönjük, és várjuk Önöket információs napunkon.

További részletes információk és a pályázati felhívások a www.norvegalap.hu alábbi aloldalán találhatók: /hu/program/ketoldalu-kapcsolatok-nemzeti-alapja/nyilt-palyazati-felhivasok