HU | EN

Kapacitásfejlesztés és Intézményközi Együttműködés


Projekt Partner Kereső

Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködés Projekt partner kereső

Tisztelt Regisztráló!

Tájékoztatjuk, hogy az EGT és Norvég Alapok Végrehajtó Ügynökségének Projekt Partner Kereső szolgáltatása egy hetente frissülő, publikus adatbázis, egy online megjelenési felület, amelyen a projekt partner keresésben érdekelt szervezetek szabadon böngészhetnek. A profil és projektötlet szempontjából releváns szervezetekkel való kapcsolatfelvétel a pályázó felelőssége.
Felhívjuk figyelmét, hogy a regisztrációs űrlap kitöltésével Ön hozzájárul a megadott adatok feltüntetéséhez az EGT és Norvég Alapok hivatalos honlapján.

Eredményes projekt partner keresést kívánunk!

Üdvözlettel:

NFFKÜ Zrt.

A „Bilaterális tevékenységek a Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködés programterületen” felhívás támogatására a Program Operátor Projekt partner kereső adatbázist hozott létre. Az e-katalógus célja a felhívásban érdekelt potenciális pályázók segítése donor projekt partnerek találásában. 
A pályázati felhívás kritériumainak megfelelően 30 ezer főnél kisebb lakosságú magyarországi önkormányzatok regisztrációját várjuk. A jelentkezett szervezetek rendszeresen frissülő listája a Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködés programterület aloldalán tekinthető meg.