HU | EN

Zöld ipari innováció program


Szakértői felhívás

KÖNNYÍTÉS A SZAKÉRTŐI FELHÍVÁSBAN RÖGZÍTETT ELVÁRÁSOKBAN

A Szent István Egyetem, mint Program Operátor döntése alapján módosítás történt a Zöld ipari innováció programterület pályázati felhívására benyújtott pályázatok értékelésére kiírt szakértői felhívás törzsszövegében.

A módosítások a mellékelt dokumentumban piros színnel kerültek kiemelésre.

Szakértői alkalmassági feltételek

2016.03.03.

[LEZÁRULT] REGISZTRÁCIÓS FELHÍVÁS A ZÖLD IPARI INNOVÁCIÓ PROGRAMTERÜLET PÁLYÁZATI FELHÍVÁSÁRA BENYÚJTOTT PÁLYÁZATOK ÉRTÉKELÉSÉRE

Az NFFKÜ Zrt. a a Miniszterelnökséggel kötendő szerződése alapján a jelen regisztrációs felhívással az alábbi pályázati felhívás tekintetében olyan független szakértői csoportokat kíván létrehozni az egyes szakterületek vonatkozásában, amely szakértői csoportokkal együttműködve el tudja látni a 326/2012. (XI. 16.) Kormányrendelet 11. § (1) bekezdés 5. pontjában rögzített feladatait nevezetesen, hogy az Ajánlatkérő, mint végrehajtó ügynökség „biztosítja a pályázatok szakmai értékelését végző független szakértői kör rendelkezésre állását és bevonásukkal közreműködik a pályázatok értékelésében”.

Ajánlatkérő tárgyi eljárás keretében az alábbi pályázati kiírásokkal összefüggésben várja a jelentkezéseket:

  1. Hulladék mennyiségének és a levegő, víz, talaj szennyezésének csökkentése
  2. Környezetbarát termelési technológiák fokozottabb használata

Ajánlatkérő a jelen eljárást megindító felhívás, valamint a kapcsolódó dokumentumokat az alábbi linken keresztül teszi elérhetővé:

  1. Regisztrációs felhívás – pdf;
  2. Nyilatkozatminták – docx.